Over IAVO

Over IAVO en Hein Nieman

Over IAVO

Het integraal adviesbureau voor omgevingsrecht adviseert en ondersteunt particulieren en bedrijven in Nederland, die een geschil hebben op het gebied van bestuursrecht en omgevingsrecht. IAVO biedt u hulp bij het indienen van een bezwaarschrift of (hoger) beroepschrift en adviseert u bij het aanvragen of bestrijden van vergunningen.
IAVO vertegenwoordigt u in juridische procedures en ondersteunt u waar nodig met kennis, ervaring, persoonlijk contact en helder advies om een geschil naar behoren op te lossen.

Over Hein Nieman

Ik werk sinds 1985 voor particulieren, bedrijven en de overheid. Mijn specialisaties zijn bestuursrecht en omgevingsrecht. Mijn cv kunt u hier inzien.

Hein Nieman over IAVO
Mr. Hein R. Nieman

Ervaring en werkwijze

Mijn ervaring bij de overheid onderscheidt mij van de advocatuur. Juist in het publiekrecht, het bestuursrecht en het omgevingsrecht is interne kennis van de denk- en werkwijze van een overheidsorgaan uiterst belangrijk. Dit geeft u een voorsprong: informatie over een juridisch tegenstander is een sterk tactisch wapen.

Omdat het omgevingsrecht vaak gaat over grond en bouwwerken moet ik bijna altijd onderzoek ter plaatse uitvoeren. De situatie in de omgeving is immers van doorslaggevend belang. Een kantoor heb ik daarom niet nodig. Hierdoor is mijn tarief laag.

Ik werk alleen, maar binnen een groot netwerk waarmee ik op ieder gebied van het omgevingsrecht de nodige expertise kan leveren.

Voor alle mogelijkheden op het gebied van juridisch advies en rechtsbijstand verwijs ik u naar de Service en Tarief-pagina op deze website. En mocht u nog vragen hebben of mij vrijblijvend een probleem willen voorleggen, neem dan gerust contact met me op.